luni, 12 ianuarie 2009

Armarea sistemului de securitate

Armarea sistemului de securitate
Daca pe tastatura este aprins ledul Pregatit, inseamna ca sistemul este pregatit pentru armare. Daca ledul este stins, verificati daca in aria supravegheata de detectorii de miscare s-a incetat orice miscare si daca toate intrarile si ferestrele sunt inchise. Sistemul poate fi armat doar daca ledul Pregatit este aprins ceea ce mseamna ca toate zonele sunt inchise, iar sistemul este pregatit pentru armare.
Tastati codul dumneavoastra de acces. Dupa fiecare cifra introdusa, tastatura va emite un sunet scurt (bip). Daca codul de acces a fost introdus gresit, tastatura va emite un sunet continuu timp de 1 secunda. Daca este introdus corect codul de acces, se va auzi o serie de trei sunete scurte, iar ledul Armat se va aprinde. Iesirea din cadrul ariei supravegheate se va face prin usa desemnata de instalator ca fiind zona de iesire/intrare.
Unitatea centrala va aloca o perioada de timp pentru iesire (intarzierea la iesire) semnalizata prin bip-urile emise de tastatura, pentru ca sa puteti sa iesiti din zona supravegheata fara ca sa fie declansata alarma. Sistemul se armeaza la sfarsitul perioadei de intarziere la iesire si toate ledurile de pe tastatura se sting in afara de Ledul Armat care ramane aprins. Timpul de intarziere la iesire poate fi schimbat doar de instalator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu