luni, 12 ianuarie 2009

Dezarmarea sistemului de alarma - sistemului de securitate

Dezarmarea sistemului de alarma - sistemului de securitate
Dezarmarea sistemului
Intrati in interiorul ariei supravegheate prin usa desemnata de instalator ca fiind usa de intrare/iesire. Daca intrati prin alta parte decat prin usa de intrare/ iesire, se va declansa imediat alarma. Din momentul in care deschideti usa de intrare/iesire, tastatura va emite un sunet cotinuu pentru a va avertiza ca sistemul trebuie dezarmat. Mergand la tastatura si introducand codul personal de acces. Daca ati gresit la introducerea codului, reintroduceti codul corect dupa apasarea tastei (Clear sau #). Odata ce a fost introdus codul corect tastatura nu va mai suna iar ledul Armat se va stinge.
Codul corect de acces trebuie introdus inainte ca perioada de intarziere la intrare sa expire. Daca in aceasta perioada nu se introduce nici un cod valid de acces, sistemul va declansa alarma. Intarzierea la intrare poate fi modificata doar de instalator.
Daca a fost declansata o alarma in timp ce sistemul a fost armat, ledul Memorie va fi aprins iar ledul zonei in care s-a declansat alarma se va aprinde intermitent timp de 30 de secunde. Dupa o perioada de 30 de secunde, ledul Memorie si cel al zonei in cauza se vor stinge iar unitatea centrala va reveni la starea de Pregatit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu